Dosign

Voorwaarden

Onze website is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Dosign streeft ernaar om de inhoud zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Desondanks kan het gebeuren dat bepaalde informatie niet helemaal juist of actueel is. Aan de op deze website weergegeven informatie kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Dosign behoudt zich tevens het recht voor de disclaimer op elk gewenst moment aan te passen.

Privacy

Dosign heeft de privacy van haar bezoekers hoog in het vaandel staan. Alle privacygevoelige informatie die je aan ons verstrekt, valt onder ons privacy statement. Dosign behandelt je gegevens op vertrouwelijke wijze en gebruikt ze alleen voor de doeleinden zoals hieronder omschreven.

Algemene gegevens

Om de inhoud en structuur van onze internetsite optimaal te houden, worden algemene gegevens bijgehouden van de websitebezoeker. Dit zijn gegevens die betrekking hebben op de meest opgevraagde pagina's, diensten of vacatures. Daarnaast wordt gekeken naar bezoekersaantallen, de hoeveelheid gezochte cv’s, zoekagenten, etc. De identiteit van de bezoeker wordt hierbij niet bekendgemaakt.

Persoonlijke gegevens

Dosign gaat integer om met de door jou opgegeven (persoonlijke) gegevens. Eventuele persoonlijke informatie die je via deze internetsite verstuurt, bijvoorbeeld via het contactformulier, wordt uitsluitend gebruikt door Dosign. De gegevens worden alleen gebruikt voor het door jou beoogde doel. Bij het aanbieden van onze diensten maken we gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die een browser op de harde schijf plaatst zodat een website kan herkennen wanneer een bepaalde bezoeker langskomt. Hierdoor hoef je bepaalde gegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Solliciteren / reageren op vacature

Indien je als kandidaat op een vacature wilt reageren, dien je een aantal gegevens in te vullen. Op een aantal verplichte velden na bepaal je zelf welke gegevens gedeeld worden. Dosign gebruikt deze gegevens in de gesprekken met potentiële opdrachtgevers en houdt de opdrachtgever eraan om ook integer met jouw gegevens om te gaan. Door te reageren op een vacature of door het invullen van het contactformulier geef je Dosign toestemming om je gegevens met een potentiële opdrachtgever te delen. Uiteraard kun je de gegevens op elk moment wijzigen, je cv aanpassen of je aanmelding stopzetten.