Dosign

Vind jouw baan in Antwerpen

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

27 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Welkom bij onze pagina gewijd aan de levendige regio Antwerpen, een ware schat aan mogelijkheden in België. Met zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en bloeiende economie is Antwerpen een bestemming die zowel betoverend als veelzijdig is. Als centrum van handel en innovatie biedt Antwerpen een uitgebreid scala aan kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Meer
Projectleider Bouwkunde
Regio Antwerpen
Bouwkunde
Doelstelling vaste dienst

Dosign is in samenspraak met een gekende internationele speler op zoek naar een Projectleider Bouwkunde. Binnen deze functie zal je instaan voor alle gebouwen die de groep in bezit heeft. In de functie van Projectleider Bouw ga je dan mee nadenken over nieuwbouwprojecten, renovaties en beheer van de gebouwen.

Mechanical Engineer
Omgeving Antwerpen
Mechanical
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gepassioneerde Mechanical Engineer met een scherp oog voor detail en een sterke drive om te excelleren in de procesindustrie? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Mechanical Engineer om ons dynamische team te versterken.

Automation Engineer (Industrie)
Omgeving Antwerpen
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Als Automation Engineer in de industrie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde automatiseringssystemen. Je werkt nauw samen met diverse teams binnen de industrie om operationele processen te analyseren en te identificeren waar automatisering kan worden toegepast.

Automation Engineer (Process)
Omgeving Antwerpen
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gepassioneerde Automation Engineer met een diepgaande kennis van automatiseringssystemen in de procesindustrie? Bij Dosign zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die klaar is om zijn of haar vaardigheden toe te passen in een dynamische omgeving. Als Automation Engineer in de procesindustrie krijg je de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten die de efficiëntie verhogen en de veiligheid verbeteren.

Maintenance Supervisor
Antwerpen
Mechanical
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren Maintenance Supervisor die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Bij onze partner hebben we een geweldige kans voor jou! We zoeken een gedreven Maintenance Supervisor om ons team te leiden en te ondersteunen in het onderhoudsbeheer van onze installaties. Als Maintenance Supervisor ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt plannen, coördineren en uitvoeren van onderhoudstaken. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van de operationele uptime en het maximaliseren van de productiviteit van onze apparatuur.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.