Dosign
Over ons

Multidisciplinair dienstverlener in de techniek

Sinds 1985 is Dosign actief in de techniek. Gestart in Rotterdam als ingenieursbureau en inmiddels uitgegroeid tot multidisciplinair dienstverlener binnen een breed speelveld. Naast het verbinden van Engineers aan opdrachtgevers in de techniek bieden wij ook een breed aanbod trainingen, opleidingen en cursussen. 

Ben jij een Dosigner?

Ons uitgebreide netwerk van Engineers, de zogenoemde Dosigners, bestaat uit échte vakmannen en –vrouwen. Met hart voor de zaak en techniek, én veel persoonlijkheid op de werkvloer. Met hun ongekende expertise maken zij het verschil. Zit er een Dosigner in jou? Ben je ambitieus en heb je een hogere relevante technische opleiding op zak? Bij Dosign vind je de meest uitdagende technische vacatures! Ook bieden wij technische opleidingen, trainingen en traineeships om jouw kwaliteit op het hoogste niveau te brengen én houden!

Opleiden en trainen van Engineers

Opdrachtgevers en werkgevers staan te springen om goede technische vakmensen die kennis van zaken én knowhow van andere technische disciplines hebben. Zoek jij een technische opleiding om je breder te ontwikkelen in je vakgebied? Of wil je je juist specialiseren in een (andere) technische discipline? Bekijk dan het opleidingsaanbod en de vele mogelijkheden van Dosign Academy, het opleidingsinstituut van Dosign voor ambitieuze engineers!

Uitdagende Engineering projecten

Opdrachtgevers met uitdagende engineering projecten kiezen bewust voor de kwaliteit, marktkennis en persoonlijke aanpak van Dosign. Voor hen zoeken, vinden, selecteren en detacheren wij de beste technische professionals. Binnen de segmenten R&D, engineering, project controls en constructiemanagement kennen wij de mensen én de wegen. We voeren projecten uit in alle fases; van ontwerp tot en met de oplevering.

Ervaringen
Bekijk de blogs
Lees meer
Vestigingen van Dosign
Vind een Dosign Vestiging bij jou in de buurt
Lees meer
Contact
Neem contact met ons op
Lees meer

Dosign Facts & Figures

  • Opgericht in 1985

  • Private-owned company

  • Kantoren in België, Duitsland en Nederland

  • Tussen de 400 en 500 medewerkers

  • Hooggekwalificeerde engineers in R&D, engineering, project- en construction management

  • Actief in vrijwel elke technische discipline

  • VCU gecertificeerd sinds 2005 met IF-factor 0

  • Federgon lidmaatschap

  • General Liability & Workers Compensation Insurance