Dosign
Management Development Traject

Het Management Development Traject van Dosign

Ons Management Development Traject is een 1 jarig leer- & werktraject waarin wij jonge Bachelors, Industrieel Ingenieurs en Burgerlijk Ingenieurs scholen tot toekomstige project managers. Daarbij is het kenmerkende aan het traject dat door de kruisbestuiving van de theorie en de praktijk er een zeer sterke leercurve ontstaat. Na het leer-& werktraject treden onze trainees in dienst bij onze opdrachtgevers.

Inmiddels hebben wij reeds een jarenlange ervaring met dit traject en zijn er honderden jonge Management Development Engineers in dienst getreden bij onze klanten.

Voor wie is het Management Development Traject?
Het traject is geschikt voor hoog opgeleide technische profielen. In dat geval beschikken ze over de juiste theoretische technische kennis, maar we verwachten meer van ze: ze hebben de ambitie om door te groeien, ze nemen actief deel aan de trainingen en ze zijn breed geïnteresseerd.

Inhoud van het traject
Het traject richt zich op de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om door te groeien naar functies op managementniveau:

  • Communicatie

  • Time management

  • Schriftelijke rapportage

  • Commerciële vaardigheden (business development en accountmanagement)

  • Presentatietechnieken

  • Coaching en leidinggeven

  • Projectmanagement (o.a. planning, risicomanagement, projectbeheersing en projectevaluatie)

Het traject als zodanig
Dosign werft en selecteert jaarlijks tussen de 10 en 20 Bachelor en Master schoolverlaters.

Vervolgens worden zij, na wederzijdse instemming, bij één van onze opdrachtgevers gedetacheerd. Echter, met de wederzijdse intentie om na 1 jaar bij de opdrachtgever in dienst te treden. Zij werken 40 uur per week en gaan eens in de 4 weken 1 dag op opleiding. Tijdens dit traject wordt hun voortgang elke 3 maanden door Dosign gemonitord en wanneer nodig, vindt er extra ondersteuning plaats.

Na 1 jaar treedt de Trainee bij de opdrachtgever in dienst.

Interesse?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Voor vragen en/of meer informatie kun je uiteraard ook zelf contact opnemen met onze vestiging in Antwerpen.

Geïntereseerd? Deel je interesse met Dosign!

Dosign heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy statement